Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Göz altı morluklarının gerçek nedeni ortaya çıktı! Canan Karatay'ın açıklaması ters köşe etti

Göz altı morluklarının sebebini Canan Karatay açıklamaları ile ortaya koydu. İşte nedeni....

Yayın Tarihi: 29.12.2023 18:22
Güncelleme Tarihi: 29.12.2023 18:22

Göz altı morluklarının gerçek nedeni ortaya çıktı! Canan Karatay'ın açıklaması ters köşe etti

GÖZ ALTI MORLUKLARININ NEDENİ MEĞERSE….

Doktor Canan Karatay göz altı morluklarının neden olduğunu açıkladı. Sözcü Tv de hastalıklar ile ilgili olarak bilgiler veren Canan Karatay göz altı morluklarının sebebinin bambaşka olduğunu belirtti. İşte detaylar….

gözaltı morluk

Her daim çarpıcı açıklamaları ile gündemden düşmeyen Canan Karatay özellikle kadınların en büyük problemlerinden biri olan göz altı morluklarının asıl sebebini açıkladı. Sözcü TV’de soruları yanıtlayan Karatay yaptığı açıklamada, göz altı morluklarının en büyük belirtisinin alerji olduğunu ifade etti. Karatay, ‘O bütün vücudunda ne yaparsa yapsın vücudunda bir müsilaj var, sessiz kronik bir reaksiyon var. En önemli belirtisi alerjidir. Vücudundaki bağışıklık sistemi çökmüştür” dedi.

KİMYASALLARDAN UZAK DURUN

Karatay, hastalıkların sonradan kazanıldığını ifade ederek hastalıkların sonradan ortaya çıktığını belirtti. Doğuştan gelen hastalık olmadığını vurgulayan Karatay sadece engelli olanların genetik olduğunu diğer hastalıkların sonradan kazanıldığını belirtti. Hastalıkların genetik üstü yani çevresel etkilerinden söz eden Karatay kimyasal kullanımının bunu tetiklediğini belirtti. Saç boyaları ev kimyasalları ve parfümler gibi kimyasallardan uzak durulması gerektiğine vurgu yapan Karatay bunların hücre bozduğunu belirtti.