Gördes'te fırtına çatıyı yerinden kopardı; can kaybı yok
Olay ve sonuçları
Manisa'nın Gördes ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına ve sağanak yağış sırasında, Fatih Bulvarı'nda bulunan bir binanın çatısı yerinden koparak yola savruldu.
İlçenin en işlek güzergahlarından biri olan bulvarda meydana gelen olayda, şans eseri can kaybı ya da yaralanma olmadı. Olay sırasında bölgede araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu ve vatandaşların büyük panik yaşadığı belirtildi.
Müdahale ve uyarılar
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi alırken, belediye ekipleri uçan çatı parçalarının kaldırılması için çalışma başlattı.
Yetkililer, bölgede etkisini sürdüren olumsuz hava şartlarına karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.
MANİSA'NIN GÖRDES İLÇESİNDE ETKİLİ OLAN ŞİDDETLİ FIRTINA VE SAĞANAK YAĞIŞ NEDENİYLE BİR BİNANIN ÇATISI YERİNDEN KOPARAK YOLA SAVRULDU. İLÇENİN EN İŞLEK NOKTALARINDAN BİRİ OLAN FATİH BULVARI’NDA YAŞANAN OLAYDA ŞANS ESERİ CAN KAYBI YA DA YARALANMA OLMADI.