MHP ilçe yönetimi Ulubeyler'de üreticilerle buluştu
Gömeç ilçesinde zeytin hasadının başlamasıyla birlikte MHP Gömeç İlçe Başkanı Kazım Arslan ve ilçe teşkilatı, Ulubeyler Mahallesi'nde zeytin üreticileriyle bir araya geldi. Toplantı, kahvehane ortamında gerçekleşti ve üreticilerin sorun, talep ve çözüm önerileri dinlendi.
görüşmede öne çıkan talepler:
Başkan Arslan ve yönetimi, kahvehanede yapılan görüşmede dile getirilen konuları not aldı. Üreticiler sezon beklentileri, üretim süreci ve pazarlama konularında görüşlerini aktardı. Katılımcılarla kurulan birebir diyaloglar, taleplerin detaylı şekilde kayıt altına alınmasını sağladı.
taleplerin iletilmesi ve takip:
Kazım Arslan not aldıkları talepleri değerlendirmek ve gerekli adımları atmak üzere partinin üst yönetimine ileteceklerini belirtti. Arslan, "Üreticilerimizin sesi olmak, sorunlarına çözüm üretmek ve emeklerinin karşılığını alabilmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diyerek üreticilere bereketli bir sezon diledi.
ZEYTİNCİLERLE BULUŞTULAR