Bist 100
10.218,58 0%
DOLAR
32,22 -0,11%
EURO
34,93 0,17%
ALTIN
2.432,72 0,51%

Göbek yağlarına Türk kahvesiyle veda edin! Her gün bu karışımı içmek sıfır bedene düşürecek

Türk kahvesi içerek göbek kilolarınızdan kurtulabilirsiniz! Tüm detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 12.04.2024 21:09
Güncelleme Tarihi: 12.04.2024 21:09

Göbek yağlarına Türk kahvesiyle veda edin! Her gün bu karışımı içmek sıfır bedene düşürecek

Göbek yağlarından kurtulmak çok basit! Türk kahvesi içerek bütün fazlalıklarınız gidecek! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TÜRK KAHVESİYLE GÖBEKTEN KURTULMA YOLLARI

Bölgesel kilo problemi olan ve kısa sürede kilolarından kurtulmak isteyenler basit yöntemleri araştırmaya devam ediyor. 1 haftada 10 cm incelttiği iddia edilen Türk kahvesi yöntemi sosyal medyada gündem oldu. Kakaolu sütlü ve tarçınlı kahve tüketerek yağ yakımını hızlandırmak mümkün! Hareketsiz yaşam tarzı olan ve hareket etme fırsatı olmayan kişiler kolay yöntemlerle zayıflamak istiyor. Bu yöntemi uygulamak için ihtiyacınız olan malzemeler şu şekilde; 

türk kahvesi içerek zayıflamak

1 fincan yarım yağlı süt, 1 çay kaşığı toz tarçın, 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi, 1 tatlı kaşığı kakao. İlk olarak cezvenin içine süt eklenir ve üstüne kakao, kahve, tarçın eklenerek iyice karıştırılır. Orta ateşte kaynayana kadar pişirilir ve bir fincana alınarak servis yapılır. Fazla yağlarınızdan kurtulmak istiyorsanız bu karışımı kahvaltı yapmadan iki saat önce ya da akşam yemeklerinden iki saat önce tüketebilirsiniz. Kahvenin o saatlerde daha faydalı olacağı söyleniyor. Türk kahvesi içinde bulunan kafein uykuyu açar, dikkati artırır, zihinsel uyanıklığı teşvik eder. Kahve vücutta yer alan serbest radikallerle savaşır ve hücre hasarlarını azaltarak kronik hastalık riskini azaltır. Bazı çalışmalar kapsamında Türk kahvesi tüketiminin Alzheimer ve Parkinson hastalıklarının riskini de azalttığı söyleniyor.