Giresun'da Eski SSK Arazisinde Kültür Merkezi Projesi İhale Aşamasına Yaklaşıyor
Giresun’da eski SSK Hastanesi arazisi üzerine planlanan yeni kültür merkezi projesinde somut adımlar atılıyor. Proje, şehrin kültürel hayatına büyük katkı sunması hedefiyle gündemdeki yerini koruyor.
Şoförler Odası seçimlerinde konuşan AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, projenin ihale aşamasına kısa süre içinde gelme müjdesini verdi. Temür, ihalenin hızlandırılmasında Giresun Belediyesi tarafından sağlanan arazi desteğinin önemine dikkat çekerek, katkılarından ötürü teşekkür etti.
Belediye Başkanı Köse'den yanıt
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ise değerlendirmesinde kentin menfaatleri doğrultusunda her türlü iş birliğine açık olduklarını belirtti. Köse, "Giresun için çalışacak, Giresun’a değer katacak her işte iş birliğine her zaman hazırız. Kentimizin kültürel hayatına katkı sunacak bu proje için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
GİRESUN’DA ESKİ SSK HASTANESİ ARAZİSİNE YAPILMASI PLANLANAN YENİ KÜLTÜR MERKEZİ PROJESİ, SİYASETİN İKİ FARKLI KANADINI HİZMET NOKTASINDA BULUŞTURDU.