Giresun'un Yağlıdere ilçesinde, dere yatağında mahsur kalan yaralı bir karaca, jandarma ekipleri tarafından başarılı bir şekilde kurtarıldı. Olay, ilçenin Üçtepe beldesinde bulunan Yağlıdere Deresi'nde gerçekleşti.
Dere yatağında yaralı karacayı gören duyarlı vatandaşlar, anında jandarmaya haber verdi. Ekipler hızla olay yerine intikal ederek, mahsur kalan karacayı kurtardı.
Giresun Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim edilen yaralı karaca, gerekli tedavi sürecinin ardından doğaya salınacak.
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, olayla ilgili olarak sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Korkmuş bir karaca ve ona uzanan şefkat dolu eller. Jandarma unsurlarımızca yaralı halde bulunan karaca kurtarılarak tedavisi için Giresun Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Personellerimize teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Giresun'un Yağlıdere ilçesinde dere yatağında mahsur kalan yaralı karaca jandarma ekiplerince kurtarıldı.
Giresun'un Yağlıdere ilçesinde dere yatağında mahsur kalan yaralı karaca jandarma ekiplerince kurtarıldı.