Giresun'da akıntıya kapılan genç ve yardım eden kişi yaşamını yitirdi

Giresun Bulancak'ta akıntıya kapılan 15 yaşındaki Yusuf Koç, yardım ederken boğulan 63 yaşındaki İbrahim Patar ile birlikte yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 23.07.2026 09:05
Güncelleme Tarihi: 23.07.2026 09:05

Giresun'da akıntıya kapılan genç ve yardım eden kişi yaşamını yitirdi

olay yerinde yaşananlar:

Edinilen bilgilere göre, Bulancak ilçesine bağlı Güzelyalı mahallesi sahilinde denize giren kişilerden bazıları akıntıya kapıldı. Yardıma koşanlar arasında bulunan İbrahim Patar (63) ile akıntıya kapılan Yusuf Koç (15) bir süre sonra sudan çıkarılamadı.

arama-kurtarma ve sağlık müdahaleleri:

Sahil Güvenlik Ekipleri'nin yürüttüğü arama çalışmaları sonucunda, Yusuf Koç denizde bulunarak sağlık ekipleri tarafından Bulancak Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olay yerinde ve hastanede yapılan müdahalelere rağmen Koç kurtarılamadı. İlk müdahalede sudan çıkarılan İbrahim Patar da sağlık ekiplerinin çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

can kaybı ve durum değerlendirmesi:

Olayla ilgili edinilen bilgilerde, yaşanan boğulma vakası sonucunda hayatını kaybedenlerin sayısının 2'ye yükseldiği belirtildi. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

BOĞULMA

BOĞULMA

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.