DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.790.486,84 1,44%

Giresun'da 7 Yaşındaki Çocuğun Ağabeyinin Tabancasıyla Yaralanması Olayı

Giresun'da, 15 yaşındaki ağabeyinin tabancasıyla kazara ateş eden 7 yaşındaki kız çocuğu ağır yaralandı.

Yayın Tarihi: 04.07.2025 16:41
Güncelleme Tarihi: 04.07.2025 16:41

Giresun'da 7 Yaşındaki Çocuğun Ağabeyinin Tabancasıyla Yaralanması Olayı

Giresun'un merkezine bağlı Sayca köyünde, 15 yaşındaki M.T.'nin (15) elindeki tabancanın kazara ateş alması sonucu kız kardeşi M.T. (7) ağır yaralandı.

Olayın ardından, durumun aciliyetini fark eden çevredekiler, hemen jandarma ve 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Ekiplerin hızla olay yerine ulaşmasının ardından, yaralı çocuk Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından 7 yaşındaki kız çocuğu, Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olayla ilgili olarak M.T.’nin ifade işlemlerinin devam ettiği bildirildi. Bu üzücü olay, aile içi silah kullanımının ne denli tehlikeli olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı