Giresun belediyesinin araç filosu güçlendi
ziyaret ve hibe
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Ankara’da gerçekleştirdiği temaslar kapsamında Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile görüştü. Görüşmeler çerçevesinde Giresun Belediyesi’ne yaklaşık 9,5 milyon TL değerinde bir kombine kanal temizleme aracı hibe edildi.
toplantıda ele alınan konular
Türkiye Belediyeler Birliği Ana Hizmet Binası’nda yapılan görüşmede, yerel yönetimlerin çalışmaları, belediyelerin ihtiyaçları ve Giresun’da yürütülen hizmetler değerlendirildi. Başkan Köse, Giresun Belediyesi’nin devam eden ve planlanan projeleri hakkında bilgi verirken, belediyeler arasındaki iş birliği ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.
araç teslim töreni ve beklentiler
Başkan Köse, temasları kapsamında Türkiye Belediyeler Birliği tarafından 121 belediyeye toplam 122 hizmet aracının hibe edildiği araç teslim törenine de katıldı. Belediyelerin hizmet kapasitesini artırmaya yönelik destek programı kapsamında Giresun Belediyesi’ne teslim edilen kombine kanal temizleme aracının özellikle su ve kanalizasyon hizmetlerinde kullanılacağı, altyapı çalışmalarına hız kazandırarak hizmetlerin daha etkin ve verimli yürütülmesine katkı sağlaması beklendiği belirtildi.
Programın ardından açıklama yapan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, belediyenin araç filosunu güçlendiren desteğin vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunulmasına katkı sağlayacağını vurgulayarak, "Özellikle altyapı hizmetlerinde etkinliğimizi artıracak kombine kanal temizleme aracının belediyemize kazandırılmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Yerel yönetimlerin güçlenmesine yönelik bu destekleri son derece kıymetli buluyoruz. Çalışma kapasitemizi artıracak bu araçla birlikte hizmet kalitemizi daha da yükseltecek ve hemşehrilerimize daha hızlı, etkin hizmet sunmayı sürdüreceğiz. Desteklerinden dolayı Türkiye Belediyeler Birliği Başkanımız Vahap Seçer’e teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Araç teslim törenine Türkiye Belediyeler Birliği ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, TBB encümen üyeleri ile çok sayıda belediye başkanı katıldı.
GİRESUN BELEDİYESİ'NE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ'NDEN 9,5 MİLYON LİRALIK KANAL TEMİZLEME ARACI HİBE EDİLDİ