Germencik'te muhtarlarla kahvaltıda yerel hizmetler masaya yatırıldı

Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nde muhtarlarla kahvaltıda buluşup ilçedeki hizmetleri ve öncelikleri değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 19.10.2026 12:19
Güncelleme Tarihi: 19.10.2026 12:19

Germencik'te muhtarlarla kahvaltıda yerel hizmetler masaya yatırıldı

Germencik'te muhtarlar günü etkinliği ve değerlendirme

Aydın'ın Germencik ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci katıldı. Törenin ardından başkan Zencirci, ilçede görev yapan muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelerek devam eden belediye çalışmalarını ve öncelikli ihtiyaçları ele aldı.

Kahvaltıda çalışma gündemi:

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada muhtarlar, mahallelerin öncelikli taleplerini ve saha ihtiyaçlarını aktardı. Toplantıda altyapı, yol düzenlemeleri ve yerel hizmetlerin koordinasyonu gibi konuların yanı sıra muhtarlarla iş birliği içinde yürütülen projelerin hızlandırılması gündeme geldi. Başkan Zencirci, muhtarların sahadan sağladığı geri bildirimlerin belediye planlamasında belirleyici olduğunu vurguladı.

Başkan Zencirci'nin mesajı:

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene katıldık. Ardından muhtarlarımızla kahvaltı programımızda bir araya gelerek, daha güçlü bir Germencik için yürüttüğümüz çalışmalarımızı istişare ettik. Yerel yönetimlerin ilk adımı ve demokrasimizin en temel yapı taşı olan muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum dedi. Zencirci, muhtarlarla düzenli iletişim ve ortak çalışma kültürünü sürdürme taahhüdünü yineleyerek ilçenin hizmet kalitesini artırmaya dönük adımların süreceğini belirtti.

AYDIN'IN GERMENCİK İLÇESİNDE 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA DÜZENLENEN TÖRENE KATILAN...

AYDIN'IN GERMENCİK İLÇESİNDE 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA DÜZENLENEN TÖRENE KATILAN GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI BURAK ZENCİRCİ, ARDINDAN MUHTARLARLA KAHVALTI PROGRAMINDA BİR ARAYA GELEREK İLÇEDE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!