Germencik'te 27 yaşındaki Gülben Kayakuş hayatını kaybetti
Aydın'ın Germencik ilçesinde yaşayan 27 yaşındaki Gülben Kayakuş, bir süredir devam eden kanser tedavisi gördüğü süreçte sağlık durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alındı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen Kayakuş kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Tedavi süreci ve yoğun bakım:
Ailesinden edinilen bilgilere göre Kayakuş, uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Durumunun kötüleşmesi üzerine hastanede yoğun bakım tedavisi uygulandı, ancak yapılan müdahaleler sonucu genç kadın yaşamını yitirdi. Olay, ailesi ve yakın çevresinde derin üzüntü yarattı.
Aile ve kamuoyunun tepkisi:
Kayakuş'un ailesi; Germencik Belediyesi personeli Hatice Kayakuş ile esnaf olan Ahmet Kayakuş olarak bildirildi. Ailenin yakınları ve ilçede yaşayanlar, genç yaşta gelen kayıp nedeniyle büyük üzüntü yaşadı.
Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci de Kayakuş'un vefatının ardından sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı. Zencirci, ailenin acısını paylaştığını belirterek Gülben Kayakuş'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.
AYDIN'IN GERMENCİK İLÇESİNDE KANSER TEDAVİSİ GÖREN 27 YAŞINDAKİ GÜLBEN KAYAKUŞ HAYATINI KAYBEDERKEN, GENÇ YAŞTA GELEN ÖLÜM AİLESİ BAŞTA OLMAK ÜZERE İLÇEDE BÜYÜK ÜZÜNTÜYE NEDEN OLDU.