Genelkurmay Başkanı'nın Erzincan ziyareti
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Erzincan’da bulunan 3’üncü Ordu Komutanlığını ziyaret etti. Ziyarette gerçekleştirilen inceleme ve denetimler, birliklerin faaliyet ve hazırlık durumlarının yerinde değerlendirilmesi amacıyla yapıldı.
Heyette kimler vardı
Bayraktaroğlu'na ziyarette Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Metin Tokel eşlik etti. Heyet, 3’üncü Ordu Komutanlığı'nda kapsamlı inceleme ve denetlemelerde bulundu.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ile komutanların ortak ziyareti, komuta kademesinin saha koşullarını yerinde görmesi ve koordinasyonun güçlendirilmesi açısından değerlendirildi.
GENELKURMAY BAŞKANI ORGENERAL SELÇUK BAYRAKTAROĞLU, BERABERİNDEKİ EKİPLE BİRLİKTE ERZİNCAN’DA 3’ÜNCÜ ORDU KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ.