Gençlik kollarında yeni dönem: Kenan Aydın başkanlığa atandı

CHP Gençlik Kolları MYK kararıyla Kenan Aydın Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanlığına atandı. İl Başkanı Yağmur, gençlerin etkinliğini artırmayı hedefliyor.

Yayın Tarihi: 20.08.2026 09:11
Güncelleme Tarihi: 20.08.2026 09:11

Gençlik kollarında yeni dönem: Kenan Aydın başkanlığa atandı

Kenan Aydın görevi devraldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Kenan Aydın atandı. Atama, CHP Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu'nun (MYK) kararı doğrultusunda gerçekleştirildi.

Atama süreci:

MYK'nın aldığı karar sonrasında Kenan Aydın resmi olarak il gençlik kolları başkanlığı görevini üstlendi. Aydın'ın önümüzdeki dönemde bir yönetim kurulu oluşturması ve yerel çalışmaları organize etmesi bekleniyor.

Yağmur'un değerlendirmesi:

CHP Bilecik İl Başkanı Kazım Yağmur, atamanın ardından yaptığı açıklamada gençliğin siyasi süreçteki rolünü vurguladı. Yağmur, "Partimizin köklü örgüt kültürü, tüzüğü ve temel ilkeleri doğrultusunda; Bilecik’te gençliğin siyasal mücadeledeki etkinliğini artırmak, örgütsel yapımızı daha da güçlendirmek ve Cumhuriyet Halk Partimizin iktidar hedefini gençlerin kararlılığıyla büyütmek üzere bu önemli sorumluluğu üstlenen İl Gençlik Kolları Başkanımız Kenan Aydın’a ve oluşturacağı yönetim kuruluna başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yağmur açıklamasında ayrıca gençlerin enerjisinin örgütün gücünü pekiştireceğine dikkat çekti ve yapılan görevlendirmenin Bilecik, gençlik örgütü ve parti için hayırlı olmasını diledi.

CHP BİLECİK GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINA KENAN AYDIN ATANDI

CHP BİLECİK GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINA KENAN AYDIN ATANDI

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.