Gençlerden camilere saygı: il müftüsü Yaşar Çapçı'yı ziyaret

Faik Güngör Ortaokulu heyeti, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Erzurum İl Müftüsü Yaşar Çapçı’yı makamında ziyaret ederek kutladı.

Yayın Tarihi: 07.10.2026 09:27
Güncelleme Tarihi: 07.10.2026 09:27

Gençlerden camilere saygı: il müftüsü Yaşar Çapçı'yı ziyaret

Gençlerden camilere saygı: il müftüsü Yaşar Çapçı'yı ziyaret

Erzurum'da Faik Güngör Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerinden oluşan heyet, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında İl Müftüsü Yaşar Çapçı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette okul müdür yardımcısı Yelda Gözütok, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni İbrahim Kalmiş, Sosyal Bilgiler öğretmeni Zikri Kotan ile öğrenciler yer aldı.

Ziyaretin amacı:

Okul heyeti, bu tür haftaların toplumda din görevlilerinin rolüne dikkat çekme ve camilerin toplum yaşamındaki önemini vurgulama açısından taşıdığı anlamı öne çıkardı. Görüşme sırasında din görevlilerinin eğitim, rehberlik ve toplumsal dayanışmadaki katkılarına değinildi ve tüm din görevlilerinin haftası kutlandı.

İl müftüsünün değerlendirmesi:

İl Müftüsü Yaşar Çapçı, nazik ziyaret ve anlamlı tebrikler için öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti. Çapçı, öğrencilere eğitim hayatlarında başarı dileyerek bu tür temasların nesiller arası iletişimi güçlendirdiğini belirtti.

Bu tür ziyaretler, okullar ile din kurumları arasındaki diyaloğu canlı tutarken gençlerin toplumdaki sorumluluk bilincini pekiştiriyor ve hafızalarda kalıcı ilişkilere zemin sunuyor.

FAİK GÜNGÖR ORTAOKULU İDARECİ, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ, CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI...

FAİK GÜNGÖR ORTAOKULU İDARECİ, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ, CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI DOLAYISIYLA ERZURUM İL MÜFTÜSÜ YAŞAR ÇAPÇI’YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.