Trendyol 1. Lig'in 33. haftasında, 10 Nisan Perşembe günü Central Hospital Ümraniyespor'u konuk edecek olan Gençlerbirliği, antrenmanını ödeme krizi nedeniyle gecikmeli gerçekleştirdi.
Edinilen bilgilere göre, futbolcular alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle saat 12.00'de başlaması beklenen antrenmana çıkmadı. Durum üzerine kulüp başkanı Osman Sungur ve bazı yönetim kurulu üyeleri, futbolcularla bir araya gelerek bir toplantı düzenledi. Yapılan görüşmeler neticesinde oyuncular ikna edildi ve antrenman saat 15.15'te gecikmeli olarak başladı.
Teknik direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı. Ardından futbolcular, 5'e 2 top kapma oyunu oynadıktan sonra yarı sahada çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladılar.
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Osman Sungur ve yönetim kurulu üyeleri de antrenmanı takip etti.