Gece yarısı Osmaniye'de iki otomobil çarpıştı

Gece saatlerinde Osmaniye'de Atatürk Caddesi'nde iki otomobil çarpıştı, 2 kişi yaralandı; sağlık ekipleri müdahale etti ve yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 21.10.2026 08:19
Güncelleme Tarihi: 21.10.2026 08:19

Gece yarısı Osmaniye'de iki otomobil çarpıştı

Osmaniye merkezde gece meydana gelen kaza

Kaza, gece saatlerinde Osmaniye merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle iki otomobil çarpıştı ve olay kısa sürede ilgi topladı.

Kaza anı ve ilk müdahale:

Çarpışmanın ardından araçlarda bulunan kişiler arasında 2 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara yerde yapılan ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yapılan müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla çevredeki hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Yetkililerden alınan bilgiye göre yaralıların genel durumu stabil olup, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Soruşturma ve güvenlik önlemleri:

Kaza sonrası bölgeye gelen trafik ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. Kazanın sebebine ilişkin çalışmaların soruşturma kapsamında sürdüğü, delil ve ifadeler üzerine detaylı bir tutanak tutulduğu aktarıldı.

Vatandaşlara, özellikle gece saatlerinde şehir içi trafikte dikkatli olmaları ve hız ile takip mesafesi başta olmak üzere trafik kurallarına uymaları hatırlatıldı.

OSMANİYE’DE GECE SAATLERİNDE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 2 YARALI

OSMANİYE’DE GECE SAATLERİNDE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 2 YARALI

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.