Gece sokakta alev alan otomobil zarar gördü, soruşturma başlatıldı

Edirne'de Medrese Alibey Mahallesi Kadirhane Sokak'ta park halindeki 39 LU 895 plakalı otomobil gece çıkan yangında kullanılamaz hale geldi; itfaiye söndürdü.

Yayın Tarihi: 04.10.2026 23:33
Güncelleme Tarihi: 04.10.2026 23:33

Gece sokakta alev alan otomobil zarar gördü, soruşturma başlatıldı

Edirne'de park halindeki araç yangında kullanılamaz hale geldi

Edirne'de gece saatlerinde Medrese Alibey Mahallesi Kadirhane Sokak'ta park halinde bulunan bir otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi.

yangının büyümesi ve müdahale:

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına almak için çalışma başlattı. Yapılan müdahale sonucunda yangın söndürüldü; aracın plakasının 39 LU 895 olduğu bildirildi. Olay sırasında çevredeki başka bir hasar veya yaralanma kaydedilmedi.

soruşturma ve değerlendirme:

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemediği için ilgili birimler tarafından inceleme başlatıldı. Yetkililer, olay yerinde görgü tanıklarının ifadelerini ve aracın fiziki durumunu değerlendirerek yangının kaynağına ulaşmaya çalışıyor. Yangında can kaybı veya yaralanma olmadığı, otomobilin ise kullanılamaz hâle geldiği aktarıldı.

Vatandaşlara benzer durumlarda ivedi olarak 110 itfaiye hattı ve ilgili emniyet birimlerine haber verme çağrısı yapıldı.

Edirne’de park halindeki otomobil alevlere teslim oldu

Edirne’de park halindeki otomobil alevlere teslim oldu

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.