Gebze Pelitli'de atık naylon deposunda yangın kontrol altına alındı

Gebze Pelitli Mahallesi 4464 Sokak'taki atık naylon deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik müdahalesiyle söndürüldü; maddi hasar ve inceleme var.

Yayın Tarihi: 23.01.2026 21:37
Güncelleme Tarihi: 23.01.2026 21:45

Gebze Pelitli'de atık naylon deposunda yangın kontrol altına alındı

Gebze Pelitli'de atık naylon deposunda yangın kontrol altına alındı

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Pelitli Mahallesi'nde bulunan bir atık naylon deposunda akşam saatlerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Olayın gelişimi ve müdahale

Edinilen bilgiye göre yangın, Pelitli Mahallesi 4464 Sokak adresindeki depoda henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı. Depodan yükselen alevleri gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangına, çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri de destek verdi. Ekiplerin yaklaşık bir saat süren çalışması sonucu alevler kontrol altına alınarak söndürüldü.

Hasar ve inceleme

Yangının ardından depoda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. İtfaiye ekipleri bölgede soğutma çalışmalarını sürdürürken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

KOCAELİ’NİN GEBZE İLÇESİNDE ATIK NAYLON DEPOSUNDA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE...

KOCAELİ’NİN GEBZE İLÇESİNDE ATIK NAYLON DEPOSUNDA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ.

KOCAELİ’NİN GEBZE İLÇESİNDE ATIK NAYLON DEPOSUNDA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE...

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.