Gebze'de trafoda parlama paniğe yol açtı
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir trafoda aniden yükselen dumanlar, çevredekiler tarafından fark edildi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale için çalışmalara başladı.
Olayın seyri
Trafonun kapağı açıldığı sırada ani bir parlama meydana geldi ve kısa süreli panik yaşandı. Olay yerindeki itfaiye görevlisi, hazır bulunan yangın tüpüyle hızlı şekilde müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve söndürdü.
Ekiplerin soğukkanlı ve profesyonel müdahalesi sayesinde can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Bölgedeki olumsuz durum daha fazla büyümeden kontrol altına alındı.
Yetkili işlemleri ve güvenlik
Olayla ilgili olarak polis ekipleri inceleme başlattı. Trafolarda duman ve parlama gibi belirtiler ciddi risk oluşturduğundan, yetkililer olay yerine intikal eden ekiplerin yönlendirmelerine uymanın ve durumu derhal bildirmenin önemini vurguladı.
İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi olası bir faciayı engelledi; bulunduğunuz alanda benzer bir tehlike fark ederseniz, yetkililere haber vermeniz hayati önem taşır.
KOCAELİ'NİN GEBZE İLÇESİNDE TRAFODA ANİ PARLAMA İTFAİYENİN HIZLI MÜDAHALESİYLE FACİANIN ÖNÜNE GEÇİLDİ.