DOLAR
42,69 0%
EURO
50,18 -0,05%
ALTIN
5.909,02 -0,19%
BITCOIN
3.658.541,18 3,34%

Gazipaşa'da serasının yanındaki 7 metrelik duvardan düşen çiftçi yaralandı

Gazipaşa Korubaşı'nda serasının yanındaki 7 metrelik duvardan düşen Mehmet Emin Ş., ayağı kırılarak mahsur kaldı; itfaiye kurtardı, hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 15.12.2025 18:41
Güncelleme Tarihi: 15.12.2025 18:46

Gazipaşa'da serasının yanındaki 7 metrelik duvardan düşen çiftçi yaralandı

Gazipaşa'da serasının yanındaki 7 metrelik duvardan düşen çiftçi yaralandı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Korubaşı Mahallesi Sarı Ağaç mevkiinde saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, çiftçilik yaptığı öğrenilen Mehmet Emin Ş., serasının yanındaki yaklaşık 7 metrelik duvardan düştü. Düşmenin etkisiyle ayağı kırılan yaralı, bulunduğu yerde mahsur kaldı.

Kurtarma ve sağlık müdahalesi

Olayı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yaralı bulunduğu yerden kurtarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Mehmet Emin Ş., daha sonra ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Soruşturma

Olayla ilgili olarak jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

ANTALYA'NIN GAZİPAŞA İLÇESİNDE MEYDANA GELEN İŞ KAZASINDA BİR ÇİFTÇİ YARALANDI. OLAY, KORUBAŞI...

ANTALYA'NIN GAZİPAŞA İLÇESİNDE MEYDANA GELEN İŞ KAZASINDA BİR ÇİFTÇİ YARALANDI. OLAY, KORUBAŞI MAHALLESİ SARI AĞAÇ MEVKİİNDE SAAT 17.00 SIRALARINDA YAŞANDI.

ANTALYA'NIN GAZİPAŞA İLÇESİNDE MEYDANA GELEN İŞ KAZASINDA BİR ÇİFTÇİ YARALANDI. OLAY, KORUBAŞI...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.