DOLAR
42,71 -0,04%
EURO
50,34 -0,26%
ALTIN
5.943,54 -0,61%
BITCOIN
3.741.646,83 -2,04%

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Karadeniz'den Şiddet Kurbanı Özel Gereksinimli Çocuğa Ziyaret

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz, darbedilen özel gereksinimli çocuğu hastanede ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 28.06.2025 19:54
Güncelleme Tarihi: 28.06.2025 19:54

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Karadeniz'den Şiddet Kurbanı Özel Gereksinimli Çocuğa Ziyaret

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz, ilçede bir şüpheli tarafından darbedilen özel gereksinimli çocuğu hastanede ziyaret etti. Olay, Gaziosmanpaşa'da yaşandı ve 13 yaşındaki çocuğun Yenimahalle metro durağı çevresinde tanımadığı bir kadına çarpmasıyla başladı. Daha sonra, kadının yanındaki bir kişi tarafından şiddete maruz kaldığı bildirildi.

Darbedilen çocuk, olay sonrası ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırgan ise polis ekiplerince yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Belediye Başkan Vekili Karadeniz, ziyareti sırasında aileye geçmiş olsun dileklerini iletti ve çocuğun sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Karadeniz, yaptığı açıklamalarda şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını vurgulayarak, olayın takipçisi olacaklarını belirtti.

Aile, Başkan Vekili Karadeniz'e ziyaret ve destekleri için teşekkür etti.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı