Gaziantep’te otomobil takla attı: 9 yaralı

Gaziantep-Nizip E90 Karayolu’nda takla atan otomobilde 1 baba ile 8 çocuk olmak üzere 9 kişi yaralandı; yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 04.07.2026 13:33
Güncelleme Tarihi: 04.07.2026 14:01

Gaziantep’te otomobil takla attı: 9 yaralı

Gaziantep’te otomobil takla attı: 9 yaralı

Kaza ayrıntıları

Kaza, Gaziantep-Nizip E90 Karayolunda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 63 AJH 220 plakalı otomobilin sürücüsü bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek aracı kontrolden çıkardı ve otomobil takla attı.

Kazada araçta bulunan 1 baba ile 8 çocuk olmak üzere toplam 9 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Gaziantep’ten bölgeye yönlendirilen ambulanslarla ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, Gaziantep’teki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

GAZİANTEP'TE SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ OTOMOBİL TAKLA ATTI. KAZADA, 8'İ ÇOCUK...

GAZİANTEP'TE SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ OTOMOBİL TAKLA ATTI. KAZADA, 8'İ ÇOCUK OLMAK ÜZERE TOPLAM 9 KİŞİ YARALANDI.

GAZİANTEP'TE SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ OTOMOBİL TAKLA ATTI. KAZADA, 8'İ ÇOCUK...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.