Gaziantep'te 'Lezzet ve Ustalık Buluşması' Etkinliği
Gaziantep Gastronomi Akademisi ve Sunar Un işbirliğiyle gerçekleştirilen "Lezzet ve Ustalık Buluşması" etkinliği, baklava ustaları ve işletme sahiplerini bir araya getirdi. Etkinlik, Bulla Uygulama Restoranı'nda düzenlendi.
Bu etkinlikte, yeni geliştirilen baklavalık unun tanıtımının yanı sıra baklava üretim süreci gerçekleştirildi ve sonuçları usta şefler tarafından incelendi.
Sunar Un'un Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Nuri Çomu, etkinlikte yaptığı açıklamada, şirketin 50 yıllık üretim deneyimine sahip olduğunu belirtirken, fabrikalarında sürekli yenilikçilik ve inovasyon yaklaşımını benimsediklerini vurguladı.
Çomu, konuşmasının devamında; "Tarıma dayalı ve sanayiye gönül vermiş bir şirketler grubuyuz. Yaptığımız her işte inovasyonu, iyi ürün bilincini ve sürdürülebilir ürün tedarikini ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. Bunun için gayret ediyoruz. 6 Şubat 2023'te yıkmak zorunda kaldığımız tesisimizi geçtiğimiz sene ağustos ayında yeniden açtık." ifadelerini kullandı.
Gaziantep'te baklava ustalarına ve işletme sahiplerine yönelik "Lezzet ve Ustalık Buluşması" etkinliği düzenlendi. Etkinlikte Gaziantepli baklava ustaları, baklava açtı.
Gaziantep'te baklava ustalarına ve işletme sahiplerine yönelik "Lezzet ve Ustalık Buluşması" etkinliği düzenlendi. Etkinlikte Gaziantepli baklava ustaları, baklava açtı.