Gaziantep'te Jandarma Çember Operasyonlarında 2 bin 280 Aranan Şahıs Yakalandı
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda, Mart ayı içerisinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik çok sayıda çember operasyonu gerçekleştirildi.
Operasyon ve sonuçları
JASAT ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda asayiş ve diğer suçlardan aranan 2 bin 280 şahıs yakalandı. Yapılan yasal işlemlerin ardından adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 179 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Son bir ay içinde tamamlanan bu operasyonlar, aranan şahısların yakalanmasına yönelik koordineli çalışmaların bir sonucu olarak kayda geçti.
GAZİANTEP’TE JANDARMA EKİPLERİNCE SON BİR AYDA YAPILAN ÇEMBER OPERASYONLARINDAN ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 2 BİN 280 ŞAHIS YAKALANDI. ADLİ MAKAMALARA SEVK EDİLEN ŞAHISLARDAN 179’U TUTUKLANDI.