Gaziantep'te Halk Otobüsü Şoförüne Silahlı Saldırı
Gaziantep'te, yol verme meselesi yüzünden tartıştığı özel halk otobüsü şoförü Osman Keyf'i silahla yaralayan İ.H.N adlı şüpheli polis tarafından kısa sürede yakalandı. Olay sonucu yaralanan Keyf, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
Olayın Detayları ve Şüphelinin Tespiti
Olay anına ilişkin, otobüsün güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelinin otomobiliyle otobüse yanaşarak bir süre tartıştığı ve daha sonra şoföre tabancayla ateş ettiği görülüyor. Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada, halk otobüsü şoförünün sağ ayağından vurulduğu ifade edildi.
Valilik, 17 suç kaydı bulunan şüpheli İ.H.N'nin adresinin ekiplerce tespit edildiğini ve düzenlenen operasyonla gözaltına alındığını duyurdu. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.