Gaziantep FK-Galatasaray Maçında Dikkat Çeken Açıklamalar
Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Galatasaray'la oynadıkları karşılaşmanın ardından basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Anadolu kulüplerinin yaşadığı sıkıntılara dikkat çekerek, "İki büyük kendi arasında oynasın, aslında biz Anadolu kulüplerine yazık ediliyor diye düşünüyorum" dedi.
Maç Performansı
Yılmaz, Galatasaray'a karşı iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, "Galatasaray gibi bir takıma karşı çok iyi oynadığımızı inanıyorum. Bu futbol, yeneriz de yeniliriz de. Ama bazı şeyler insanları canını sıkıyor" şeklinde konuştu.
Takımın Başarısı ve Teşekkür
Ayrıca, Yılmaz iki takımı da tebrik ettiğini belirterek, "Takımın canı yürekten güzel futbol ortaya koyduğuna inanıyorum. Taraftarımıza, oyuncularıma, yönetime ve teknik heyete teşekkür ediyorum" dedi. Buna ek olarak, hakem konusundaki eleştirilerini sürdüren Yılmaz, adaletin sağlanması gerekliliğine vurgu yaptı.