Gaziantep Araban'da kaza: Park halindeki kamyona çarpan otomobilde 2 genç yaşamını yitirdi
Gaziantep'in Araban ilçesinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir otomobilin park halindeki kamyona çarpması sonucu iki genç hayatını kaybetti.
Kaza detayları
Kaza, Araban ilçesi Kale Mahallesi TMO önünde gerçekleşti. İddiaya göre, plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen otomobil kontrolden çıkarak park halindeki kamyona çarptı. Çarpma sonucu otomobil hurda haline geldi.
Olay yerine sevk edilen sağlık, polis ve itfaiye ekipleri müdahalede bulundu. Ekiplerin yaptığı kontrollerde otomobilde bulunan Tunahan Yiğit ile Mehmet Çetinpolat'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi.
Hayatını kaybeden iki gencin cenazeleri, olay yerindeki işlemlerin tamamlanmasının ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
Soruşturma
Kaza ile ilgili olarak yetkililer tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında kazanın oluş nedeni ve sorumluluk konusu araştırılıyor.
GAZİANTEP’İN ARABAN İLÇESİNDE FECİ KAZA: 2 GENÇ HAYATINI KAYBETTİ