Gazi Caddesi trafiğe kapatılacak
Çalışma ve kapanış bilgileri
Çorum Belediyesi tarafından yürütülecek kapsamlı altyapı yenileme çalışmaları nedeniyle, 5 Temmuz Pazar günü Gazi Caddesi’nin önemli bir bölümü araç trafiğine kapatılacak.
Belediye açıklamasına göre, çalışmalar hava şartlarının elverişli olması halinde 04.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Kapatılacak güzergâh Saat Kulesi ile Çorum Valiliği arasındaki bölüm olarak belirtildi.
Çalışmalar, Çorum Belediyesi, Emniyet Genel Müdürlüğü ve ilgili firma ile kurumların koordinasyonunda yürütülecek; uygulama altyapı hatlarının bakım ve onarımını kapsıyor.
Çalışma süresince toplu ulaşım araçları da alternatif güzergâhları kullanarak hizmet verecek.
Belediye yetkilileri, vatandaşların ulaşım planlarını bu düzenlemeyi dikkate alarak yapmasını ve duyuruları takip etmesini önerdi.
ÇORUM'UN EN İŞLEK MERKEZLERİNDEN BİRİ OLAN GAZİ CADDESİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK KAPSAMLI ALTYAPI YENİLEME ÇALIŞMALARI NEDENİYLE, PAZAR GÜNÜ CADDENİN ÖNEMLİ BİR BÖLÜMÜ ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILACAK.