Bist 100
10.045,74 0%
DOLAR
32,5 0,33%
EURO
34,76 0,4%
ALTIN
2.398,1 1,26%

Garanti Bankası'ndan kişiye özel 350 TL+250 TL indirim! Alışverişin yarısı bedavaya gelecek

Garanti Bankası bitmek üzere olan kampanyası ile alakalı bilgilendirmede bulundu

Yayın Tarihi: 18.04.2024 20:08
Güncelleme Tarihi: 18.04.2024 20:08

Garanti Bankası'ndan kişiye özel 350 TL+250 TL indirim! Alışverişin yarısı bedavaya gelecek

Moda severlere Garanti Bankası tarafından müjde verildi. Özellikle de son yıllarda bankaların sunduğu imkanlar ile birlikte alışveriş yapmanın keyfi bir başka olmakta. Zaten hayat pahalılığı karşısında ezilen vatandaş, alım gücünün düşmesinden mütevellit istediğini alamayıp, daha ucuz alternatiflere yönelmekte. Bu durum da memnuniyetsizliği beraberinde getirmekte. Bankalar tarafından başlatılan alışveriş geri ödeme kampanyaları da bu kapsamda tüm dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor. İhtiyacı olan ürünü almadan önce bankaların sunduğu avantajlı kampanyaların bol bol araştırıldığı şu günlerde Garanti BBVA bir adım önde seyretmeye devam etmekte. Özellikle de alışverişlere sunulan geri ödeme kampanyaları tercih edilebilirliği arttırırken, yeni müşteri olmak isteyen bireylere de kampanya kapıları ardına kadar aralanmakta.

TLL

Garanti BBVA Mobil ile Madame Coco ortaklaşa başlattıkları kampanya kapsamında 600 TL'ye varan geri ödeme imkanı sağlanmakta. 1 Nisan'da başlayan tipi 30 Nisan'a kadar devam edecek olan Madame Coco kampanyası ile birlikte alışverişler artık çok daha keyifli ve avantajlı yapılacak. Ortaklaşa başlatılan kampanyada Madame Coco'da yapılacak olan alışverişlere ₺350 indirim ve ₺250 bonus hakkı kazanılabilecek. Sadece yeni banka müşterilerini kapsayan kampanyada Garanti mobil uygulamasını indirip müşteri olmak istiyorum adımıyla müşteri olan birey '350MCOCO'' promosyon kodunu promosyon kodu gir alanına yapıştırarak kampanyaya dahil olabilmektedir.

Yukarıdaki işlemleri tamamlayan Garanti BBVA müşterisi ilgili markada 350 TL ve üzeri Alışverişlerine 350 TL indirim kodu kullanabilmekteyken artı Bonus kazanmak için ise kredi kartı başvurusu yapmak ve harcama tutarını tamamlamak yeterli olmaktadır

tll

Mobil uygulama üzerinden Bonus kredi kartı başvurusu yapan ve onay alan müşteri, Bu kart ile birlikte markanın gerek resmi internet sitesi gerekse de fiziki merkezlerinde tek seferde 500 TL ve üzeri ilk alışverişe yapması durumunda 250 TL Bonus kazanacak. Bu sayede ise yapılan alışverişin yarısı bedavaya gelecek. 30 Nisan'a kadar Müşteri olma işlemlerini tamamlayan ve kredi kartı başvurusunu onaylatan müşteri, 10 Mayıs tarihi öncesine kadar harcamalarını yapması gerekmektedir. Bonuslar 17 mayıs tarihinde hesaplara yüklenilecek iken 17 Haziran 2024 tarihinde son olarak kullanılabilecektir.