Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Galatasaray'ın Ndombele kararı belli oldu

Galatasaray - Konyaspor maçındaki etkileyici performansıyla dikkat çeken Tanguy Ndombele'nin, sezon sonuna kadar sarı-kırmızılı takımda kalma kararı alındığı iddia ediliyor. Öne sürülen bilgilere göre, oyuncunun takım içindeki uyumu ve saha içinde gösterdiği başarılı performans, teknik heyet ve yönetimi olumlu yönde etkilemiş durumda. Bu nedenle, Galatasaray'ın Fransız orta saha oyuncusu Ndombele'yi sezon sonuna kadar kadrosunda tutma kararı aldığı belirtiliyor.

Yayın Tarihi: 10.01.2024 15:54
Güncelleme Tarihi: 10.01.2024 15:54

Galatasaray'ın Ndombele kararı belli oldu

Galatasaray'da, Konyaspor maçında forma giyen ve etkileyici bir performans sergileyen Tanguy Ndombele için son kararın verildiği iddia ediliyor. Teknik direktör Okan Buruk'un, Fransız oyuncunun performansından memnun kaldığı belirtilirken, ara transfer döneminde Ndombele'nin gönderilmesi fikrinin şu an için askıda olduğu ifade edildi. 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Ndombele, yönetimle yaptığı görüşmede takımda kalmak istediğini ifade etmiş ve toparlanacağına dair söz vermişti. 

Galatasaray yönetimi ise Ndombele'nin 3.1 milyon Euro olan garanti ücretini göz önünde bulundurarak, olası bir fesih durumunda bu rakamın tamamını ödemek yerine, Fransız oyuncudan sezonun ikinci yarısında faydalanma kararı almış. 

Tottenham'dan bedelsiz kiralanan Ndombele'nin satın alma opsiyonunun ise zorunlu olmadığı belirtiliyor. Bu gelişme, taraftarlar arasında memnuniyetle karşılanmış durumda.

galatasaray