Galatasaray Göztepe maçına savunma ve hücum odaklı idmanla hazırlanıyor

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri'nde Okan Buruk yönetiminde ısınma, 8'e 2 pas ve savunma-hücum çalışmalarıyla Göztepe maçına hazırlanıyor.

Yayın Tarihi: 27.08.2026 15:37
Güncelleme Tarihi: 27.08.2026 15:37

Galatasaray Göztepe maçına savunma ve hücum odaklı idmanla hazırlanıyor

Galatasaray hazırlıklarını Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürdü

Galatasaray, Trendyol Süper Ligin 3. haftasında Göztepe ile oynanacak maçın hazırlıklarını Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürdü. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi ve taktiksel ritmi yükseltmeyi hedefledi.

idmanın içeriği:

Seans, takımın fiziksel ısınmasını sağlayan dinamik ısınma ile başladı. İdman, iki grup halinde gerçekleştirilen 8'e 2 pas çalışmasıyla devam etti; bu bölüm oyuncuların pas trafiği, baskı altında top tutma ve hızlı reaksiyon becerileri üzerinde yoğunlaştı. Antrenman, savunma ve hücum organizasyonlarına yönelik alıştırmalarla tamamlandı.

son hazırlık ve vurgu:

Teknik ekip, antrenmanda geçiş oyunları ile takım disiplini üzerinde durdu; amaç hem savunmadaki kompaktlığı hem de hücumdaki etkinliği artırmak. Galatasaray, hazırlıklarını yarın saat 18.00'de yapacağı son idmanla tamamlayacak ve maça hazır hale gelmeyi planlıyor.

GALATASARAY, TRENDYOL SÜPER LİG’İN 3. HAFTASINDA GÖZTEPE İLE OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINI...

GALATASARAY, TRENDYOL SÜPER LİG’İN 3. HAFTASINDA GÖZTEPE İLE OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINI YAPTIĞI ANTRENMANLA SÜRDÜRDÜ.

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!