Galatasaray, Gaziantep FK maçı hazırlıklarını Kemerburgaz’da başlattı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig 18. haftasında Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Kemerburgaz’da yapılan antrenmanla başladı; hazırlıklar yarın 17.00’de tamamlanacak.

Yayın Tarihi: 15.01.2026 21:12
Güncelleme Tarihi: 15.01.2026 21:12

Galatasaray, Gaziantep FK maçı hazırlıklarını Kemerburgaz’da başlattı

Galatasaray, Gaziantep FK maçı hazırlıklarına başladı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında karşılaşacağı Gaziantep FK maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Antrenman detayları

İdman, Kemerburgaz Metin Oktay Tesislerinde, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi. Çalışma, dinamik ısınmayla başladı ve iki grup halinde yürütülen 8'e 2 pas çalışması ile sürdü.

Program, topa sahip olma odaklı bir çalışmanın ardından çift kale maç ile tamamlandı. Galatasaray, hazırlıklarını yarın saat 17.00'de yapacağı antrenmanla bitirecek.

GALATASARAY, TRENDYOL SÜPER LİG’İN 18. HAFTASINDA GAZİANTEP FK İLE YAPACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINA...

GALATASARAY, TRENDYOL SÜPER LİG’İN 18. HAFTASINDA GAZİANTEP FK İLE YAPACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINA BUGÜN YAPTIĞI ANTRENMANLA BAŞLADI.

GALATASARAY, TRENDYOL SÜPER LİG’İN 18. HAFTASINDA GAZİANTEP FK İLE YAPACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINA...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.