Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı nerede, ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Süper Kupa maçı nerede şifreli mi şifresiz mi?

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında büyük heyecana sahne olacak Süper Kupa maçı, yarın Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak. Maçın başlama saati 20:00 Türkiye saati ile 20.45'te olacak. Futbolseverler, bu önemli mücadeleyi takip etmek için atv kanalını izleyebilirler. Türk futbolunun iki devi arasında gerçekleşecek olan bu karşılaşma, futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor.

Yayın Tarihi: 28.12.2023 11:36
Güncelleme Tarihi: 28.12.2023 11:36

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı nerede, ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Süper Kupa maçı nerede şifreli mi şifresiz mi?

2023 Turkcell Süper Kupa, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da gerçekleşecek büyük bir futbol heyecanını beraberinde getiriyor. Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe, bu prestijli kupada kozlarını paylaşacak. Maçın hakemi Abdulkadir Bitigen olacak ve karşılaşma, 5 gün aradan sonra ikinci kez gerçekleşecek bir derbi niteliği taşıyor.

Geçtiğimiz günlerde Trendyol Süper Lig'de karşılaşan Galatasaray ve Fenerbahçe, ligdeki mücadelelerini berabere tamamlamışlardı. Şimdi ise Süper Kupa'da bu iki dev takım kozlarını paylaşacaklar. Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Davinson Sanchez ve Sergio Oliveira maçta forma giyemeyecekler. Teknik Direktör Okan Buruk ise Galatasaray'daki 4. Fenerbahçe derbisine çıkacak.

Galatasaray, son 10 derbide üstünlük kurarak Fenerbahçe karşısında etkili bir performans sergiledi. Türk futbolseverleri, bu kritik maçı heyecanla beklerken, Galatasaray'ın sağlam savunması ve golcü ismi Mauro Icardi'nin performansı merak konusu.

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI NEREDE, NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Turkcell Süper Kupa maçı 28 Aralık 2023 Perşembe günü Suudi Arabistan'da Al-Awwal Park'ta oynanacak. Maç saat 20.45'te başlayacak ve ATV kanalından canlı yayınlanacak. Türk futbolunun bu önemli kupa mücadelesini izlemek için heyecan dorukta!