Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinde Taşkınlık Yapan 71 Kişi Hakkında İşlem Yapıldı

İstanbul Valisi Davut Gül, derbi maçında taşkınlık yapan 71 kişi hakkında yasal işlem yapıldığını duyurdu.

Yayın Tarihi: 25.02.2025 02:37
Güncelleme Tarihi: 25.02.2025 02:37

Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinde Taşkınlık Yapan 71 Kişi Hakkında İşlem Yapıldı

Derbide Taşkınlık Oluyordu

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçında, güvenlik ihlalleri ve taşkınlıklar yaşandı. İstanbul Valisi Davut Gül, bu olaylarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İşlem Yapılan Kişi Sayısı 71

Vali Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasında stadyum güvenliğini ve tribün düzenini bozan, meşale yakarak sahaya atan, stat içinde ve dışında taşkınlık yapan toplam 71 kişi hakkında işlem yapılmıştır” ifadelerini kullandı.

Sporun Ruhuna Vurgu

Vali Gül, devam eden açıklamasında, sporun centilmenlik, dostluk ve fair-play ruhuna uygun şekilde yaşanması gerektiğini vurgulayarak, stadyumlarda huzuru bozan her türlü davranışa karşı kararlılıkla mücadele edileceğini belirtti.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı