Galatasaray Kulübü, 6 Şubat deprem felaketinin ardından "Birlikte 1905" programı kapsamında bölgeye olan desteğine devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Yönetim Kurulu Üyeleri, Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyeleri ile Futbol A Takımı Teknik Direktörü Okan Buruk, Kahramanmaraş'ta iftar organizasyonuna katıldı.
Etkinlik, Başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Okan Buruk'un şehirde çarşı turu ile başlamasıyla gerçekleşti. Daha sonra Galatasaray Kulübü ve Nef Vakfı tarafından kurulan AFAD Yaşam Alanı'na ziyarette bulunuldu. Sarı-kırmızılı kafile, deprem sonrası yerleştirilen konteyner evleri ziyaret ederek buradaki vatandaşlarla buluştu.
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ve Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem ile de görüşme gerçekleştiren Galatasaray heyeti, Vali Ünlüer’in olumlu değerlendirmeleriyle karşılandı. Vali Ünlüer, “Galatasarayımız biliyorsunuz bizim gururumuz. Avrupa'da bize kupa getiren takımımız. Kahramanmaraş'ta da özel bir sevgisi var.” ifadelerini kullandı.
Başkan Dursun Özbek ise, depremden iki yıl geçtiğini hatırlatarak, “Bütün depremden zarar gören bölgeleri ziyaret ettik. Maraş'ta bu yerleşkeyi yaptık. Gönül ister ki buradaki depremzedeler, bu konteynerlardan çıkıp evlerine kavuşsunlar.” dedi. Elinden geldiği kadar bölgedeki insanlarla birlikte olmayı arzuladığını vurguladı.
Teknik direktör Okan Buruk, “Herkesi tek tek görmek, onlarla beraber olmak bize büyük bir moral verdi. Manevi olarak burada olmaktan mutluyum.” değerlendirmelerinde bulundu.