Galatasaray'da Kasımpaşa Maçında 9 Değişiklik: Okan Buruk Gençlere Şans Verdi

Okan Buruk, Antalyaspor 11'ine göre Kasımpaşa maçında 9 değişiklik yaptı; Renato Nhaga ve Arda Ünyay 11'de, 3 altyapı oyuncusu kadroya alındı.

Yayın Tarihi: 17.05.2026 20:37
Güncelleme Tarihi: 17.05.2026 20:41

Galatasaray'da Kasımpaşa Maçında 9 Değişiklik: Okan Buruk Gençlere Şans Verdi

Galatasaray'da Kasımpaşa maçında 9 değişiklik

Trendyol Süper Lig'in 34. ve son haftasında şampiyon Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştı. Teknik direktör Okan Buruk, Antalyaspor maçının 11'ine göre kadroda 9 değişiklik yaparak daha az süre alan isimlere şans verdi.

Gençlere ilk 11 fırsatı

Renato Nhaga, Galatasaray'ın ikinci transfer döneminde kadroya kattığı Gine Bissaulu futbolcu olarak Kasımpaşa maçında ilk 11'de sahaya çıktı. 18 yaşındaki oyuncu böylece ligde ilk kez 11'de

Arda Ünyay ise ligde 16 maç aradan sonra forma buldu; 19 yaşındaki futbolcu, ligin ilk yarısının son haftasında RAMS Park'ta oynanan Kasımpaşa müsabakasından sonra ligde tekrar 11'de başladı.

Altyapıdan üç isim kadroda

Okan Buruk, 21 kişilik maç kadrosuna üç altyapı oyuncusunu dahil etti. Ada Yüzgeç, Eyüp Can Karasu ve Furkan Koçak yedekler arasında yer aldı ve maçta yedekten bekledi.

Galatasaray'ın 11'i ve yedekler

Mücadeleye başlayan 11: Günay Güvenç, Sacha Boey, Wilfried Singo, Arda Ünyay, Eren Elmalı, Kaan Ayhan, Renato Nhaga, İlkay Gündoğan, Leroy Sané, Noa Lang, Mauro Icardi.

Yedekler: Batuhan Şen, Ismail Jakobs, Davinson Sanchez, Roland Sallai, Ahmed Kutucu, Can Armando Güner, Ada Yüzgeç, Eyüp Can Karasu, Furkan Koçak, Mario Lemina.

Başkan protokolde

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ligin son haftasındaki Kasımpaşa maçında takımını protokol tribününden takip etti.

SARI-KIRMIZILILAR MÜCADELEYE; GÜNAY GÜVENÇ, SACHA BOEY, WİLFRİED SİNGO, ARDA ÜNYAY, EREN ELMALI...

SARI-KIRMIZILILAR MÜCADELEYE; GÜNAY GÜVENÇ, SACHA BOEY, WİLFRİED SİNGO, ARDA ÜNYAY, EREN ELMALI, KAAN AYHAN, RENATO NHAGA, İLKAY GÜNDOĞAN, LEROY SANE, NOA LANG VE MAURO ICARDİ 11’İ İLE BAŞLADI.

GALATASARAY’IN İKİNCİ TRANSFER DÖNEMİNDE KADROSUNA KATTIĞI GİNE BİSSAULU FUTBOLCU RENATO NHAGA...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.