Galatasaray'ın Ankara mesaisi:
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında yarın saat 16.00'da Eryaman Stadyumu'nda karşılaşacağı Gençlerbirliği maçı için Ankara'ya ulaştı. Kafile, maç hazırlıkları ve konaklama düzenlemeleri için kentte kalacak.
Esenboğa'daki karşılama:
Kafile Esenboğa Havalimanı'na indiğinde, çok sayıda taraftar oyuncular ve teknik heyeti sevgi gösterileriyle selamladı. Taraftarların tezahüratları ve alkışları takımın gelişinde dikkat çekti.
Otel önünde süren destek:
Takımı taşıyan otobüs, havalimanından ayrılarak konaklayacakları otele yöneldi. Otel önünde bekleyen sarı-kırmızılı taraftarlar, oyuncuları yalnız bırakmayarak kısa süreli yoğun bir ilgi gösterdi; oyuncular ve teknik ekip taraftarlara selam vererek karşılık verdi.
GALATASARAY, TRENDYOL SÜPER LİG'İN 8. HAFTASINDA GENÇLERBİRLİĞİ İLE OYNAYACAĞI MAÇ İÇİN ANKARA'YA GELDİ.