DOLAR
42,55 -0,03%
EURO
49,5 -0,29%
ALTIN
5.728,93 -0,18%
BITCOIN
3.830.988,07 -0,34%

Fuzul Ventures, MonSpark'a Yatırım Yaptı

Fuzul Ventures, web siteleri için geliştirilmiş izleme platformu MonSpark'a 5 milyon dolar yatırım yaptı.

Yayın Tarihi: 20.11.2024 19:06
Güncelleme Tarihi: 20.11.2024 20:05

Fuzul Ventures, MonSpark'a Yatırım Yaptı

Fuzul Ventures, MonSpark ile Yatırımlarına Bir Yenisini Ekledi

Fuzul Holding'in yenilikçi şirketi Fuzul Ventures, 5 milyon dolar değerlemeye sahip web siteleri ve sunucular için geliştirilmiş izleme platformu MonSpark'a yatırım yaptı. Yapılan açıklamaya göre, Fuzul Ventures girişimciliği ve inovasyonu teşvik etmeye devam ediyor.

Yatırım Detayları

Yatırım anlaşması, Fuzul Ventures Yönetim Kurulu Başkanı Y. Furkan Akbal, Fuzul Topraktan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, Rubikpara Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Akbal ve MonSpark (Peyk) Kurucu Ortağı Osman Doğan’ın katılımıyla fzlPLUS Genel Müdürlüğü'nde gerçekleşti.

MonSpark'ın Önemi

Açıklamada, Fuzul Ventures Yönetim Kurulu Başkanı Akbal, yatırım yaptıkları Peyk şirketinin ürünü olan MonSpark'ın, web siteleri ve sunucular için geliştirilmiş bir izleme platformu olduğunu belirtti. MonSpark, işletmelere dijital koruma sağlamakta ve kesintisiz hizmet sunmalarını mümkün kılmakta.

Türkiye’nin Yenilik Kapasitesine Katkı

Akbal, yaptıkları yatırımların yalnızca kendi portföylerini güçlendirmekle kalmadığını, aynı zamanda Türkiye'nin yenilik kapasitesinin artmasına da katkıda bulunduğunu vurguladı. Ayrıca, "İnovasyonun, teknolojik ve ekonomik büyümenin anahtarı olduğuna inanıyoruz. Bu tür yatırımlar, hem ekonomik hem de teknolojik büyüme için önemli bir kaldıraç görevi görüyor. Biz de Fuzul Ventures olarak yenilikçi ve çözüm odaklı girişimlere yatırım yaparak dijital dönüşüme katkı sağlıyoruz," dedi. Akbal, bu çabaların Türkiye'nin inovasyon gücünü artırmakla kalmayıp, uzun vadede küresel arenada ülkenin rekabet gücünü pekiştireceğini ekledi.

Bu İçeriğimiz kaynak olarak Anadolu Ajansını kullanmıştır ve aksiyon.com.tr editör ekibimiz tarafından derlenmiştir.

Fuzul Holding'in yenilikçi şirketi Fuzul Ventures, 5 milyon dolar değerlemeye sahip web siteleri...

Fuzul Holding'in yenilikçi şirketi Fuzul Ventures, 5 milyon dolar değerlemeye sahip web siteleri ve sunucular için geliştirilmiş izleme platformu MonSpark'a yatırım yaptı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı