Furkan Soyalp, Kayserispor ile sözleşmesini feshetti

Furkan Soyalp, 29 Haziran'da Kayserispor ile sözleşmesini feshedip veda etti; taraftarlara ve kulübe teşekkür ederek formayı taşımaktan gurur duydu.

Yayın Tarihi: 10.07.2026 16:48
Güncelleme Tarihi: 10.07.2026 16:48

Furkan Soyalp, Kayserispor ile sözleşmesini feshetti

Furkan Soyalp, Kayserispor ile sözleşmesini feshetti

Ayrılık ve veda mesajı

Kayserispor ile sözleşmesini fesheden Furkan Soyalp, sarı kırmızılı camiaya sosyal medya üzerinden veda etti. Oyuncu, sözleşmesini 29 Haziran tarihinde feshederek Kayseri'den ayrıldığını duyurdu.

Furkan Soyalp paylaşımında performansına ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Bazen futbolda her şeyinizi ortaya koysanız da yetmeyebiliyor. Bu sezon boyunca sahada, antrenmanda, iyi günde ve kötü günde elimden gelenin fazlasını vermeye çalıştım. İyi oynadığım günler oldu, kötü oynadığımda. Ama maç bittiğinde vücudumun son gücünü kullanmadığı hiç olmadı. Pes etmemek için son ana kadar savaştık. Ancak ne yazık ki emek her zaman karşılığını vermiyor."

Veda mesajının devamında Soyalp, kulübe ve destekçilere teşekkür etti: "Burada geçirdiğim süre boyunca bana destek olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Birlikte mücadele ettiğim takım arkadaşlarıma, teknik ekibe, yöneticilere, kulüp çalışanlarına ve her şartta takımının yanında olan büyük Kayserispor taraftarına ve Kapalı Kale'ye minnettarım. Söylemeden geçemeyeceğim; ilk geldiğim günden bu yana, kendi içlerindeki savaşçı ruhun yansımasını bana yakıştıran Kayseri halkına sonsuz teşekkür ediyorum."

Furkan Soyalp mesajını, "Bu formayı taşıdığım her gün benim için büyük bir gurur ve unutulmaz bir tecrübe olarak kalacak. Her şey için teşekkürler Kayserispor!" sözleriyle sonlandırdı.

Değerlendirme

Soyalp'in açıklaması, oyuncunun kulübe ve taraftara duyduğu minneti vurgularken, emek ile sonuç arasındaki her zaman birebir eşleşmemenin futbolun bir parçası olduğuna işaret ediyor. Oyuncunun ayrılığı, hem saha içi çabaların hem de taraftar ilişkilerinin önemini ortaya koyan bir veda niteliğinde oldu.

KAYSERİSPOR İLE SÖZLEŞMESİNİ FESHEDEN FURKAN SOYALP, SARI KIRMIZILI CAMİAYA VEDA ETTİ.

KAYSERİSPOR İLE SÖZLEŞMESİNİ FESHEDEN FURKAN SOYALP, SARI KIRMIZILI CAMİAYA VEDA ETTİ.

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.