Furkan Perker ve ailesi Manavgat yolunda kaza geçirdi: 5 yaralı

Ankaragücü futbolcusu Furkan Perker ve ailesi Kurban Bayramı yolunda Manavgat yakınlarında kaza geçirdi; 5 kişi yaralandı, tedavileri sürüyor.

Yayın Tarihi: 27.05.2026 11:36
Güncelleme Tarihi: 27.05.2026 11:55

Furkan Perker ve ailesi Manavgat yolunda kaza geçirdi: 5 yaralı

Furkan Perker ve ailesi Manavgat yolunda kaza geçirdi: 5 yaralı

Kurban Bayramı tatili için Ankara’dan Antalya’nın Manavgat ilçesine giden ailenin bulunduğu otomobil, Akseki-Manavgat D-695 kara yolunda kontrolden çıkarak kaza yaptı. Olayda toplam 5 kişi yaralandı, yaralılardan ikisi araçta sıkıştı ve ekiplerce çıkarıldı.

Kaza ayrıntıları

Edinilen bilgiye göre, Akseki istikametinden Manavgat istikametine giden, sürücüsü Vatan Perker olan 06 FVM 59 plakalı otomobil, Manavgat Dereağzı mevkiinde şarampole sürüklenip beton bloğa çarparak takla attı. Hurdaya dönen araçta bulunan Ferşat Perker, eşi Elif İrem Perker, oğulları Vatan ve Furkan Perker ile 11 yaşındaki kızları M.P., olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Manavgat’taki hastanelere sevk edildi.

Kazada araçta sıkışan iki kişi, itfaiye erleri ve sağlık ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı. Yaralıların durumu ve tedavi süreçleri hastanelerde sürmektedir.

Kaza anı ve tanıklıklar

Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, görüntülerde otomobilin çarptığı beton bloğun metrelerce fırladığı görüldü. Perker ailesinin, arkadaşlarıyla birlikte Ankara’dan iki araçla Manavgat’a geldiği belirtildi.

Ankaragücü ve başkandan geçmiş olsun mesajı

MKE Ankaragücü kulübü ve Başkanı İlhami Alparslan, Furkan Perker ve ailesi için geçmiş olsun mesajı yayımladı. Kulübün açıklamasında, "Trafik kazası geçiren futbolcumuz Furkan Perker ve kıymetli ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kazada yaralanan aile bireylerine acil şifalar diliyoruz. Kulübümüz tarafından futbolcumuzun ve ailesinin tüm hastane süreçleri yakından takip edilmektedir. En kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

İlhami Alparslan ise mesajında, "Antalya-Manavgat yolunda trafik kazası geçiren futbolcumuz Furkan Perker ve kıymetli ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Futbolcumuz Furkan Perker ve ailesinin Antalya Şehir Hastanesi’nde tedavileri devam etmekte olup, ailemizin durumunu yakından takip ediyoruz. Rabbimden ailemize acil şifalar diliyorum. Tüm camiamızdan dualarını eksik etmemelerini rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

OTOMOBİL, SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETMESİ SONUCU ŞARAMPOLE İNİP BETON BLOĞA...

OTOMOBİL, SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETMESİ SONUCU ŞARAMPOLE İNİP BETON BLOĞA ÇARPARAK TAKLA ATTI

KAZA, GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.