Fenerbahçe, Uniao de Leiria'yi 2-0 Yendi
Fenerbahçe'nin deneyimli oyuncusu Fred Rodrigues, Portekiz'in 2. lig ekiplerinden Uniao de Leiria ile oynanan hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu. Maçın sonucunu 2-0'lık skorla kapatan Fenerbahçe, Fred'in ifadelerine göre, Şampiyonlar Ligi elemeleri öncesinde önemli bir prova yaptı.
Hazırlık Kampına Hazır Gelmek Önemli
Fred, hazırlık kampına hazırlıklı gelmenin önemine değinerek, "Hazırlık kampına hazır gelmemiz gerekiyor. Bireysel olarak tatil döneminde çalışmalarımızı sürdürdüm ve ben de böyle yaptım" dedi. Ayrıca, tatil döneminin dinlenme fırsatı sağlasa da, son dönemlerde çalışmalara başlamak gerektiğini belirtti.
Bartuğ Elmaz Hakkında Yorumlar
Maçta oyundan alınmayan Bartuğ Elmaz hakkında sorulara yanıt veren Fred, "Bartuğ'un kalitesini biliyoruz. Geçen sezon başka bir takıma kiralık gitti ve orada da iyi performans sergiledi. Bizler, daha deneyimli futbolcular olarak ona yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gelişmeye umarım devam eder" şeklinde konuştu.