Florya’da asırlık çınarın devrilmesi
Bakırköy, Florya’da yol kenarında bulunan asırlık çınar ağacı, henüz belirlenemeyen bir nedenle park halindeki bir otomobilin üzerine devrildi. Olay sırasında çevrede bulunan vatandaşlar panik yaşadı ve durumu yetkililere bildirdi.
Olayın seyri
Ağınçın düşmesi sonucu lüks araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi ve bölgedeki yol tamamen trafiğe kapandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve belediye ekipleri sevk edildi.
Ekip müdahalesi
İtfaiye, polis ve belediye ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. Belediye ekipleri, motorlu testerelerle ağacı parçalara ayırarak araç ve yol üzerinden kaldırma çalışması yürüttü.
Yolun açılması
Ekiplerin yoğun çalışması sonucu ağaç parçaları ve araç üzerindeki enkaz kaldırıldı. Hasar gören otomobilin çekici yardımıyla olay yerinden uzaklaştırılmasının ardından, kapanan yol belediye ekiplerince temizlenerek yeniden trafiğe açıldı.
FLORYA'DA ASIRLIK ÇINAR AĞACI, PARK HALİNDEKİ BİR OTOMOBİLİN ÜZERİNE DEVRİLDİ. ARAÇTA BÜYÜK ÇAPTA MADDİ HASAR MEYDANA GELİRKEN, KAPANAN YOL BELEDİYE EKİPLERİNİN ÇALIŞMASIYLA YENİDEN TRAFİĞE AÇILDI.