Finike’de mantar toplama için çıkan kişi yaşamını yitirdi
Arama çalışmalarında cansız bedene ulaşıldı
Antalya’nın Finike ilçesinde mantar toplamak için evden çıkan ve ailesinin ulaşamadığı Ramazan Karabıyık (51) için AFAD ve jandarma ekipleri tarafından yürütülen arama çalışmalarında cansız bedenine ulaşıldı.
Olay, dün akşam saatlerinde Finike ilçesi Turunçova Alacadağ Mahallesi Keşlik mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dün sabah erken saatlerde Kaş’tan mantar toplamak ve avlanmak üzere bölgeye geldiği öğrenilen Karabıyık’ın yakınları, akşam olmasına rağmen geri dönmeyince kendisine ulaşmaya çalıştı.
Telefonla ulaşılamayan Karabıyık için yakınlarının haber vermesi üzerine jandarma ve AFAD ekipleri bölgeye intikal ederek arama başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu, yaklaşık 5 saat süren arama sonrasında Karabıyık’ın bir ağaç altında cansız bedenine ulaşıldı.
Karabıyık’ın cansız bedeni, olay yerinde yapılan işlemlerin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili tahkikatı sürüyor.
ANTALYA’NIN FİNİKE İLÇESİNDE MANTAR TOPLAMAK İÇİN EVDEN ÇIKAN VE AİLESİNİN ULAŞAMADIĞI ŞAHIS İÇİN AFAD VE JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN BAŞLATILAN ARAMA ÇALIŞMASINDA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI.