Lübnanlı dünyaca ünlü sanatçı Feyruz, 26 Temmuz'da 69 yaşında hayatını kaybeden tiyatrocu ve müzisyen oğlu Ziyad Rahbani'yi son yolculuğuna uğurladı.
Cenaze töreni, Beyrut'un doğusundaki Cebel Lübnan bölgesinde gerçekleşti. Törene, Ziyad Rahbani'nin yüzlerce hayranı ile çok sayıda sanatçı ve siyasetçi katıldı.
Feyruz, oğlu Ziyad Rahbani'ye veda etmek için kızı Rima ile birlikte Bikfeyya'daki Rikad el-Seyyide Kilisesine geldi. Kızı Rima ve Lübnan Cumhurbaşkanı Joseph Avn'ın eşi Nimet Avn eşliğinde, oğlu Ziyad Rahbani'ye son vedasını yaptı.
Cenaze töreninin ardından Ziyad Rahbani, Bikfeyya'daki mezarlığa defnedildi. 26 Temmuz Cumartesi günü hayatını kaybeden Ziyad Rahbani, Lübnan kültüründe önemli bir figür olarak anılacaktır.