DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.854.860,04 -0,23%

Fenerbahçe, Süper Lig 3. haftasında Kocaelispor'u ağırlıyor

Fenerbahçe, Süper Lig 3. haftasında Chobani Stadı'nda Kocaelispor'u ağırlayacak. Maç 21.30'da, hakem Mehmet Türkmen. Dört eksik ve Dorgeles Nene'nin ilk ihtimali öne çıkıyor.

Yayın Tarihi: 22.08.2025 09:14
Güncelleme Tarihi: 22.08.2025 09:14

Fenerbahçe, Süper Lig 3. haftasında Kocaelispor'u ağırlıyor

Fenerbahçe, Süper Lig 3. haftasında Kocaelispor'u ağırlıyor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında yarın Kocaelispor'u Chobani Stadı'nda konuk edecek. Maçın başlama saati 21.30 olarak açıklandı ve müsabakayı hakem Mehmet Türkmen yönetecek.

Lig süreci ve teknik direktör hedefi

Avrupa kupaları nedeniyle ligin ilk haftasını maç oynamadan geçen sarı-lacivertliler, 2. hafta Göztepe deplasmanından golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki takım, bu sezon taraftarı önündeki ilk lig karşılaşmasından galibiyet çıkarmayı hedefliyor.

Eksikler ve kadro dengesi

Fenerbahçe, Kocaelispor karşısında dört oyuncusundan yararlanamayacak. Göztepe maçında kırmızı kart gören Jayden Oosterwolde cezası nedeniyle yok; ayrıca sakatlıkları bulunan Mert Hakan Yandaş, Rodrigo Becao ve Cenk Tosun kadroda yer alamayacak. Bu durum, Mourinho'nun ilk 11 ve oyun planında zorunlu ayarlamalar yapmasını gerektirebilir.

Yeni transfer Dorgeles Nene'nin potansiyel ilk maçı

Avusturya'nın Salzburg Kulübünden transfer edilen Malili oyuncu Dorgeles Nene, Kocaelispor karşısında Fenerbahçe formasıyla ilk maçına çıkma ihtimali taşıyor. Mourinho'nun görev vermesi halinde Nene, kadroda rotasyon ve hücum seçeneklerine yeni bir boyut kazandırabilir.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı