Fenerbahçe Petrol Ofisi Teknik Direktörü Gökhan Bozkaya, Beşiktaş United Payment Galibiyetini Değerlendirdi

Fenerbahçe Petrol Ofisi Teknik Direktörü Gökhan Bozkaya, Beşiktaş United Payment galibiyetinin ardından oyuncularını tebrik etti ve şampiyonluk hedefini yineledi.

Yayın Tarihi: 27.03.2025 16:26
Güncelleme Tarihi: 27.03.2025 16:58

Fenerbahçe Petrol Ofisi Teknik Direktörü Gökhan Bozkaya, Beşiktaş United Payment Galibiyetini Değerlendirdi

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 22. haftasında Beşiktaş United Payment'ı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe Petrol Ofisi'nde Teknik Direktör Gökhan Bozkaya, galibiyetin ardındaki çabayı övmeden geçmedi. Bozkaya, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Bütün oyuncularımla gurur duyuyorum. İnanılmaz mücadele ettiler ve oyun planına sadık kaldılar. Maçın başından sonuna kadar mücadele edenlerin ve sonradan giren oyuncuların katkısından mutluyum. Bütün oyuncularımı kutluyorum. İnşallah sezon sonunda istediğimiz şampiyonluğa ulaşırız." dedi.

Soyunma odasında oyuncularının sevinç dolu olduğunu belirten Bozkaya, şampiyonluk için takımlarının önünde 4 hafta daha bulunduğunu hatırlattı. "Biz sezon başından itibaren şampiyonluğu dile getirmeye başladık. Fenerbahçe'nin olduğu her branşta, erkek-kadın fark etmeksizin, şampiyonluğa oynayan bir kulübüz. 4 maçımız kaldı. Her takımı ne gözümüzde büyütüyoruz ne de küçük görüyoruz. Her maç sahada mücadeleyle kazanılır," ifadelerini kullandı.

Milli takım arasının ardından AEK ile hazırlık maçı yapacaklarını da vurgulayan Bozkaya, "Ama ben oyuncularıma inanıyorum," şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Petrol Ofisi Teknik Direktörü Gökhan Bozkaya, AA muhabirine açıklama yaptı.

Fenerbahçe Petrol Ofisi Teknik Direktörü Gökhan Bozkaya, AA muhabirine açıklama yaptı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı