Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi Rıdvan Dilmen’den çarpıcı yorumlar!

Eski futbolcu ve Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig’de Galatasaray’ın Fatih Karagümrük’ü 3-3 berabere kaldığı maçın ardından tv8.5’ta yaptığı programda hafta sonu oynanacak olan derbi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 21.12.2023 16:15
Güncelleme Tarihi: 21.12.2023 16:15

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi Rıdvan Dilmen’den çarpıcı yorumlar!

Hafta sonu Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray’ın performansını değerlendiren Dilmen, sarı-kırmızılıların fiziksel anlamda iyi olmadığını ve bu durumun derbide sorun yaratabileceğini söyledi.

Rıdvan Dilmen, “Galatasaray yüzde 50’si kadar oynuyor. Okan Buruk 2-0 olsa da Boey’i çıkarmayı düşünüyordur. Galatasaray top kaybettiğinde 8 kişi kalıyor. Icardi, Ziyech ve Mertens’in fiziksel durumları iyi değil. Galatasaray için Fenerbahçe maçı geçen hafta başladı. Oyuncuların kafasında derbi var. Galatasaray 2-3’ü bulur ama fiziksel olarak dikkat etmesi lazım. Fenerbahçe bu zaafları kullanırsa maçı alır.” dedi.

“Enerjisi düşük bir Galatasaray izledik”

Galatasaray’ın Karagümrük karşısında enerjisi düşük bir oyun ortaya koyduğunu belirten Dilmen, “Bugün çok enerjisi düşük bir Galatasaray izledik. Okan Buruk da bunu söyleyecektir. Oynadığımız en kötü oyun diyecektir. Karagümrük Kadıköy’de Fenerbahçe’yi zorlayan takımdı. Bugün de Galatasaray’ı zorladı. Bu sezon gördüğüm en vasat Galatasaray oyunu.” ifadelerini kullandı.

“Fenerbahçe ve Galatasaray kendi aralarında belirleyecek”

Ligin ilk yarısının sonuna yaklaşırken Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki rekabetin kızıştığını vurgulayan Dilmen, “Sezonun ilk yarısında gördüğümüz tablo şu. Fenerbahçe ve Galatasaray kendi kaderini kendi aralarındaki maçlarda belirleyecek.” dedi.

“Torreira 90 dakikaları çıkaramıyor”

Galatasaray’ın orta sahasında Torreira’nın çok yük bindiğini ve 90 dakikaları çıkaramadığını söyleyen Dilmen, “Galatasaray’da orta ikili çok yoruluyor. Dikkat ederseniz Torreira artık 90 dakikaları çıkaramıyor. Kolay değil. Bugün de iki yönlü oynamaya çalıştı.” şeklinde konuştu.

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne dedi?

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Galatasaray derbisi öncesi Galatasaray’ın fiziksel durumunu eleştirdi ve Fenerbahçe’nin bu zaaflardan faydalanabileceğini söyledi.

Rıdvan Dilmen Galatasaray Fatih Karagümrük maçı yorumu nedir?

Rıdvan Dilmen, Galatasaray Fatih Karagümrük maçı yorumunda Galatasaray’ın enerjisi düşük ve vasat bir oyun oynadığını, Karagümrük’ün ise Galatasaray’ı zorladığını belirtti.

Rıdvan Dilmen Süper Lig şampiyonluk yarışı hakkında ne düşünüyor?

Rıdvan Dilmen, Süper Lig şampiyonluk yarışı hakkında Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kendi aralarındaki maçların belirleyici olacağını, iki takımın da kendi kaderini elinde tuttuğunu ifade etti.