DOLAR
42,73 -0,03%
EURO
50,17 0,06%
ALTIN
5.937,92 0,38%
BITCOIN
3.733.870,57 -1,51%

Fenerbahçe, Eyüpspor maçına hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde sürdürdü

Fenerbahçe, 20 Aralık Cumartesi Eyüpspor maçının hazırlıklarını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenmanla sürdürdü.

Yayın Tarihi: 18.12.2025 14:09
Güncelleme Tarihi: 18.12.2025 14:09

Fenerbahçe, Eyüpspor maçına hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde sürdürdü

Fenerbahçe, Eyüpspor maçına hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde sürdürdü

Antrenmanın detayları

Fenerbahçe, 20 Aralık Cumartesi günü Eyüpspor ile Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynayacağı Trendyol Süper Lig 17. hafta maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yapılan antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Domenico Tedesco yönetiminde gerçekleştirilen idman, Fenerbahçe Can Bartu Tesislerinde salonda yapılan core hareketleriyle başladı. Oyuncular daha sonra sahaya geçerek ısınma, çabukluk ve koordinasyon çalışmalarının ardından pas çalışmaları yaptı.

Antrenman, taktiksel düzenlemeler ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Teknik kadro, takımın maç öncesi hazırlıklarını yarın yapılacak son antrenmanla noktalayacak.

FENERBAHÇE, 20 ARALIK CUMARTESİ GÜNÜ EYÜPSPOR İLE ATATÜRK OLİMPİYAT STADYUMU’NDA OYNAYACAĞI...

FENERBAHÇE, 20 ARALIK CUMARTESİ GÜNÜ EYÜPSPOR İLE ATATÜRK OLİMPİYAT STADYUMU’NDA OYNAYACAĞI TRENDYOL SÜPER LİG 17. HAFTA MAÇININ HAZIRLIKLARINI SABAH SAATLERİNDE YAPTIĞI ANTRENMANLA SÜRDÜRDÜ.

FENERBAHÇE, 20 ARALIK CUMARTESİ GÜNÜ EYÜPSPOR İLE ATATÜRK OLİMPİYAT STADYUMU’NDA OYNAYACAĞI...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.