Fatsa kaymakamı Mustafa Ünver Böke göreve başladı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Fatsa kaymakamlığına atanan Mustafa Ünver Böke, göreve başlayarak kurum ziyaretlerine ve incelemelere başladı.

Yayın Tarihi: 20.07.2026 11:47
Güncelleme Tarihi: 20.07.2026 11:47

Fatsa kaymakamı Mustafa Ünver Böke göreve başladı

Fatsa kaymakamı Mustafa Ünver Böke göreve başladı

ilk temaslar ve değerlendirmeler

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Fatsa Kaymakamlığına atanan Mustafa Ünver Böke, ilçedeki görevine başladı. Göreve gelişinin ardından kamu kurum ve kuruluşlarıyla tanışma ziyaretlerine başlayan Kaymakam Böke, yetkililerden ilçenin genel durumu ve hizmet ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretler sırasında önceliğin kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesi olduğu vurgulandı. Kaymakamlık ve diğer kurumlar arasında koordinasyonun güçlendirilmesi beklendiği, ilçede hizmet sunumunun aksatılmadan sürdürülmesi için gerekli iletişim kanallarının açıldığı belirtildi.

Kaymakam Mustafa Ünver Böke, atanmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Fatsa ilçesine atanmaktan son derece memnunum. Birlikte görevimizi en iyi şekilde yapacağız" diye konuştu. Böke’nin açıklaması, yerel yönetim ve kurumlar arasında iş birliğine verdiği önemi ortaya koyuyor.

CUMHURBAŞKANLIĞI KARARNAMESİ İLE FATSA KAYMAKAMLIĞI GÖREVİNE ATANAN MUSTAFA ÜNVER BÖKE, İLÇEDEKİ...

CUMHURBAŞKANLIĞI KARARNAMESİ İLE FATSA KAYMAKAMLIĞI GÖREVİNE ATANAN MUSTAFA ÜNVER BÖKE, İLÇEDEKİ GÖREVİNE BAŞLADI.

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.