Fatma Şahin 25 Aralık Mahallesi Sakinleriyle Bayramlaştı ve Yeni 'Haydi Tarladan Sofraya' Pazarını Ziyaret Etti

Fatma Şahin, 25 Aralık Mahallesi sakinleriyle bayramlaşıp talepleri dinledi; Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi'ndeki yeni 'Haydi Tarladan Sofraya' pazarıyla üreticiler tüketiciyle buluşacak.

Yayın Tarihi: 24.05.2026 10:38
Güncelleme Tarihi: 24.05.2026 10:42

Fatma Şahin 25 Aralık Mahallesi Sakinleriyle Bayramlaştı ve Yeni 'Haydi Tarladan Sofraya' Pazarını Ziyaret Etti

Fatma Şahin 25 Aralık Mahallesi sakinleriyle bayramlaştı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 25 Aralık Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşlarla bayramlaştı. Programda mahalle halkıyla tek tek görüşen Şahin, günün anısına çiçek takdim etti ve vatandaşlarla sohbet etti.

Mahalle muhtarıyla çalışma değerlendirmesi

Ziyaret kapsamında 25 Aralık Mahalle Muhtarı Şakir Bozkurt ile mahallede yürütülen çalışmalar ve vatandaşların talepleri üzerine görüş alışverişinde bulunan Şahin, bölgeye ilişkin planlanan yeni çalışmalar hakkında teknik ekiple değerlendirmelerde bulundu. Başkan, vatandaşların taleplerini yerinde dinleyerek hizmetlerin vatandaş odaklı anlayışla süreceğini vurguladı.

Yeni pazar alanı: 'Haydi Tarladan Sofraya'

Bayramlaşma programının ardından Başkan Şahin, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi içinde kurulan yeni "Haydi Tarladan Sofraya" Pazar Alanı'nı ziyaret etti. Burada üreticilerle bir araya gelen Şahin, proje ve pazar uygulamalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi’nde açılan yeni pazar alanı her Cumartesi günü hizmet verecek. Yeni pazar ile üreticilerin doğrudan tüketiciyle buluşması sağlanırken, vatandaşların taze ve uygun fiyatlı ürünlere erişiminin kolaylaştırılması hedefleniyor.

Pazar ağı ve ulaşım noktaları

Yeni pazaryeri, Kavaklık Mehmet Akif Ersoy Pazaryeri, Beştepe Onkoloji Hastanesi yanı, Karataş Barbaros Ersaatçi Camii yanı, Seyrantepe Ukkaşe Bin Mihsan Camii yanı, Kuzeyşehir Kapalı Pazar Yeri ile birlikte 6’ncı nokta olarak hizmete girmiştir. Bu düzenlemeyle üreticilerin farklı noktalarda doğrudan satış yapması ve vatandaşların alternatif pazaryerlerine kolay erişimi amaçlanmaktadır.

FATMA ŞAHİN, 25 ARALIK MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BAYRAMLAŞTI

FATMA ŞAHİN, 25 ARALIK MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BAYRAMLAŞTI

FATMA ŞAHİN, 25 ARALIK MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.